Pimapen Montaj

Montaj yaparken temizliğe ve titizliğe büyük önem veriyoruz. Eviniz tozlanmasın ve kirlenmesin diye çeşitli tedbirler alıyoruz. Bunlardan bir tanesi tüm eşyalarınızın üzerini  toz almayacak şekilde tek kullanımlık  ambalaj örtü ile kaplamaktır.  Devamı >>>

 

Quadro Pimapen S-6000

Quadro Pimapen  S-6000

PİMAPEN S-6000 QUADRO                
     
S-6000 QUADRO , PİMAPEN'in zengin ürün yelpazesinin en yeni ürünlerinden biridir. 60 mm genişliğinde ve 4 odacıklı tüm ana profilleri ile ihtiyaçlara cevap vermek için tasarlanmış bir seridir.
İç-dış contalı bu seri, her türlü kapı ve pencere çözümüne olanak verir. Yüksek izolasyon özelliği sayesinde ısı, ses, toz, hava ve su yalıtımını tam olarak sağlar. PİMAPEN S-6000 QUADRO her türlü iklim koşulunda mükemmel hizmet verir.
Kasa-kanat yüksekliğinin 111 mm olması, her çeşit pencere boşluğunda profil yüzeyinin daha az görünmesini sağlayarak, daha geniş görüş açısı ve daha aydınlık mekanlar yaratılmasına olanak verir.

     UYGULAMA DETAYLARI      

Kasa ve kanatta ortak kullanılan ortakayıt profili, 45° lik açılarla bulusan cam çıtaları, PİMAPEN'in tüm pervaz, parapet gibi yardımcı profilleri ile ve ayrıca S-6000 CLASSIC ile tam uyumlu olan PÝMAPEN S-6000 QUADRO kompakt bir seridir.

Sistemin Başlıca Özellikleri       
       
   
1.     Tüm ana profilleri, 60 mm genişliğinde ve (kilitli kapı profili dahil) 4 odacıklıdır.
2.     Kasa-kanat yüksekliği 111 mm’dir. Böylece cam oranı arttırılarak geniş görüş imkanı sağlanmaktadır.
3.     Destek sacı odası geniş açıklıkları geçebilecek şekilde büyük bırakıldığından gerekli atalet momentine (statik mukavemete) sahip destek sacı kullanımına imkan verir.
4.     İç-dış conta sistemine sahiptir.

• Kanat ve kilitli kapı profilleri 16 mm lama genişliğinde ispanyolet yatağına sahiptir, dolayısıyla her türlü ispanyolet sistemi rahatlıkla uygulanabilir.
• İspanyolet sistem üreticileri tarafından çok yaygın olarak kullanılan ve rahat kilitleme imkanı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanan kanat ve kilitli kapı profillerine sahiptir.
• S-6000 QUADRO’ nun ısı iletkenlik katsayısı:
Uprofil = 1,4 W/m²K
Upencere = 1,71 W/m²K’dir (1,1 W/m²K değerinde ısı iletkenlik katsayısına sahip cam ile beraber kullanıldığında)

Pimapen Renkleri

Piamapen Renleri

Cam Balkon

Katlanır cam sistemi altta ve üstte kayıt olup estetik ve konforu bir arada sunan modern bir sistemdir. Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi şekilde cevap verebilen bir sistemdir. Bu sayede güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi, mekanlardan yararlanılması sağlanır.

Kullanıcı girişi

WhastApp Danışma Hattı

Ücretsiz Ölçü ve WhatsApp Danışma Hattı : 0 532 698 45 76