Pimapen Montaj

Montaj yaparken temizliğe ve titizliğe büyük önem veriyoruz. Eviniz tozlanmasın ve kirlenmesin diye çeşitli tedbirler alıyoruz. Bunlardan bir tanesi tüm eşyalarınızın üzerini  toz almayacak şekilde tek kullanımlık  ambalaj örtü ile kaplamaktır.  Devamı >>>

 

Fantasia Pimapen S 7500

Fantasia Pimapen S 7500

PİMAPEN S-7500 FANTASIA             
          
    
75 mm. genişliğinde ve 6 odacıklı tüm ana profilleri ile Türkiye'de ilk ve tek olmanın ayrıcalığını taşımaktadır.

PİMAPEN S-7500 FANTASIA 3'lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel, ses, toz, hava ve su yalıtımı sayesinde kullanıcılarına konforu ve tasarrufu beraberinde getirir.

PİMAPEN S-7500 FANTASIA  nın üstün yalıtım özellikleri, her türlü iklim koşulunda sorunsuz kullanımını sağlar. Kasa-kanat yüksekliğinin 110 mm olması, tüm pencere boyutlarında profil yüzeyinin daha az görünerek daha geniş görüş açısı ve daha aydınlık mekanlar yaratılmasına olanak verir.

UYGULAMA DETAYLARI     
S-7500 FANTASIA profilleri özel tasarımı sayesinde; yüksek statiğe sahip destek sacları kullanılarak, büyük açıklıklarda görüş alanı daraltılmadan geniş cam yüzeyli kapı ve pencerelerin uygulanmasına olanak sağlamaktadır. Sistem; her türlü kapı ve pencere çözümüne imkan sağlayan alternatif zenginliliğine sahip olup; PİMAPEN in pervaz, parapet, köşe dönüş profili, bağ profili gibi tüm yardımcı profilleri ile tam uyumludur.

PİMAPEN S-7500 FANTASIA dekoratif çıtaları ve yuvarlatılmış hatları ile kullanıldığı mekanlara teknolojik ve estetik bir görünüm de kazandırmaktadır.

Sistemin Başlıca Özellikleri      
      
  
1.     Tüm ana profilleri (kilitli kapı profilleri dahil) 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklı olup üstün ısı ve ses yalıtımına sahip bir sistemdir.
2.     Kanat profili kendinden damlalıklıdır.
3.     Kasa-kanat yüksekliği teknik ölçülerin izin verdiği derecede azaltılarak (110 mm) cam alanı arttırılmış, böylece büyük açıklıklarda geniş görüş olanağı sağlanmıştır.
4.     Yuvarlak hatlı profil köşeleri ve cam çıtaları ile estetik bir görünüme sahiptir.
5.     Destek sacı odası geniş açıklıkları geçebilecek şekilde büyük bırakıldığından gerekli atalet momentine (statik mukavemete) sahip destek sacı kullanımına imkan verir.
6.   
İç-orta-dış conta ile gelen üçlü conta sistemine sahip olmasından dolayı üstün ısı, ses, su, hava yalıtım değerlerine sahiptir.
7.     Orta conta sayesinde ispanyolet sistemi nemden etkilenmez ve uzun ömürlü olur.
8.     Kasa, kanat ve ortakayıt destek sacları ortaktır.

• Kanat ve kilitli kapı profilleri 16 mm lama genişliğinde ispanyolet yatağına sahiptir; dolayısıyla her türlü ispanyolet sistemi rahatlıkla uygulanabilir.
• İspanyolet sistem üreticileri tarafından çok yaygın olarak kullanılan ve rahat kilitleme imkanı sağlayan 13 mm kilitleme ölçüsüne göre tasarlanan kanat ve kilitli kapı profillerine sahiptir.
• Diğer serilerde kullanılan yardımcı profillere uyumludur.
• S-7500 FANTASIA ısı iletkenlik katsayısı:
Uprofil = 1,2 W/m²K
Upencere = 1,65 W/m²K'dir (1,1 W/m²K değerinde ısı iletkenlik katsayısına sahip cam ile beraber kullanıldığında).
 

Pimapen Renkleri

Piamapen Renleri

Cam Balkon

Katlanır cam sistemi altta ve üstte kayıt olup estetik ve konforu bir arada sunan modern bir sistemdir. Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi şekilde cevap verebilen bir sistemdir. Bu sayede güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi, mekanlardan yararlanılması sağlanır.

Kullanıcı girişi

WhastApp Danışma Hattı

Ücretsiz Ölçü ve WhatsApp Danışma Hattı : 0 532 698 45 76